Falatnyi puha gesztenyés kényeztetés, így tudnám ezt a sütit jellemezni. A reggeli kávézásokat pár napra egészen más dimenzióba helyezte. 🙂
Hozzávalók (kb. 30 darab)
25 dkg gesztenyemassza
7 dkg vaj
1 ek porcukor
1 tojás
1 púpozott ek liszt
A gesztenyemasszát a szobahőmérsékletű vajjal, a porcukorral és a tojással alaposan elkeverjük, majd belekeverjük a lisztet. Csillagcsöves nyomózsákkal sütőpapíros tepsire halmokat nyomunk és 165 fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 percig sütjük, amíg a széle el nem kezd pirulni. Vízgőz felett megolvasztott csokival díszítjük.
Ennyi az egész! 🙂 Igazán egyszerű, de annál finomabb kis aprósütemény ez. Egy tepsinél ne tessék megállni! 🙂
Ha tetszett a receptem csatlakozz hozzám a Facebook-on is vagy iratkozz fel blogkövetésre, hogy ne maradj le egyetlen receptről sem!
A sütit a Nők Lapja Konyhában megjelent recept alapján készítettem.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: