3 gyors és klasszikus krémet hoztam nektek, amit akár egy hétköznapi vendégvárás alkalmával is secperc alatt el lehet készíteni. Fatányéron ki lehet tálalni melléjük az egyéb finomságokat, aztán a vendégek kedvük szerint elkészíthetik maguknak a falatokat.
Tojáskrém
5 főtt tojás
1 fej pici lilahagyma
doboz natúr vajkrém 3/4-e
só, fehérbors
A hozzávalókat késes robotgépben összedolgozzuk. Én most nagyon krémesre készítettem, de persze hagyhatjátok darabosabbra is. 🙂
Kolbászkrém
1 szál füstös parasztkolbász
natúr vajkrém
fűszerek ízlés szerint
A hozzávalókat robotgéppel összekeverjük. A vajkrémet aszerint adagoljuk amennyit a kolbász felvesz. A kolbász fűszerezésétől függően kis sóval, borssal, pirospaprikával javíthatjuk.
Kőrözött
25 dkg túró
2-3 ek natúr vajkrém
2-3 dkg teavaj
pici fej vöröshagyma
só, őrölt kömény, pirospaprika
A hozzávalókat ezúttal is csak robotgépben összekeverjük, kóstolgatjuk és ízlés szerint fűszerezzük.
Ha tetszett a receptem csatlakozhatsz hozzám a Facebook-on is vagy iratkozz fel blogkövetésre, hogy ne maradj le egyetlen receptről sem! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: