Kerti partira, grill húsok kísérőjeként készült nálunk ez a könnyed köret, ami libanoni eredetű. Bulgurt egyébként is gyakran fogyasztunk, ebben a formában is a kedvenceink közé került. Hozzávalók 1 csésze bulgur 3 nagy paradicsom 1 kígyóuborka 3 szál újhagyma 1 csokor petrezselyem fél citrom leve 1 ek balzsamecet (elhagyható) olívaolaj só A szűrőben megmosott… Tovább »
Petrezselymes bulgursaláta – Tabbouleh
Kerti partira, grill húsok kísérőjeként készült nálunk ez a könnyed köret, ami libanoni eredetű. Bulgurt egyébként is gyakran fogyasztunk, ebben a formában is a kedvenceink közé került. Hozzávalók 1 csésze bulgur 3 nagy paradicsom 1 kígyóuborka 3 szál újhagyma 1 csokor petrezselyem fél citrom leve 1 ek balzsamecet (elhagyható) olívaolaj só A szűrőben megmosott… Tovább »

Szeretem az olyan ételeket, amikhez csak össze kell dobálni a hozzávalókat és a végeredmény egy szín- és ízpompás fogás. Ehhez az ételhez nem kell órákat a konyhában állni, ugyanakkor egy kezdő és egy tapasztaltabb háziasszony is biztosan begyűjtheti vele a dicséreteket. Ne csodálkozz, ha a kollégák sem fogják tudni levenni a szemüket a tányérodról. 🙂 Egy nagyobb…